En flagstandssokkel kommer du ikke udenom

Kunne du lige forestille dig bare at tage en flagstang og så stille den på jorden og tro, det var nok?
Der ville ikke gå mange sekunder, før tyngdepunktet ville få den til at vælte i en retning, og så vil den nok ramme hus eller noget andet.
Det kan langt, langt de fleste jo nok regne ud, at det er det, som der vil ske.
Men er det så bare at tage flagstangen og skubbe den lidt ned i jorden?
Nej, for udover det ville så dumt ud, når selv mekanismen med at hejse flaget er næsten helt nede ved jorden, så vil det heller ikke holde særligt længe.
Der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken igen, når der er andre før dig, som der har fundet på løsningen: En flagstangssokkel
Sådan en har man brugt gennem mange, mange år, og selve udformningen af den har ændret sig gennem tiden, så man har kunnet finde mange forskellige fra dem, som der er blevet lavet på fabrikker til dem, som der er blevet lavet af private personer til eget brug, da det var nemmere og billigere – men så var kvaliteten også derefter.

Ingen flagstang uden en flagstangssokkel

Heldigvis er det til at købe sig til sådan en nu om dage, uden du skal hen at betale for mange penge for det, og man er stort set nødt til at have sådan en eller en tilsvarende løsning, for man kommer desværre ikke langt med selve stangen og flaget alene.
Det er disse dele, som man kender bedst, for det er disse elementer, som man fokuserer på, når det er, men man skal aldrig glemme de andre dele, selvom man ikke bemærker dem mest.
Det er jo ligesom, at man måske kender en kaptajn på et skib, men man ved ikke, hvad matroserne hedder.
Man kan også se en mast på et skib, men skruen i vandet er lige så vigtig, selvom man ikke kan se den.
Derfor er det med ikke at glemme den sokkel, når du skal til at flage med flag på din flagstang.