Flot pusletaske i barselsgave

En lille ny kom til verdenen, og jeg måtte igen til at finde på noget brugbart, som moderen kunne bruge for at lette hendes hverdag med den lille nyankomne. Det var her jeg kom ind på hjemmesiden thatsmine.com som havde en masse spændende ting til de små pus. Nu var det så en af deres pusletasker, som jeg syntes kunne være en god gave til min veninde, og som jeg selv ville blive glad for, hvis det var mig der havde fået en lille baby. Så den blev bestilt og kom hurtigt hjem. Da jeg så den fysisk, kunne jeg ikke få armene ned, for kors hvor var den bare lækker, og jeg var endnu mere sikker på at min veninde kunne lide den og bruge den flittigt. Så jeg tog den med ud på sygehuset hvor hun lå.

Tasker til pusling

Hun blev så glad for sin pusletaske, og fortalte at den ikke bare var praktisk men også rigtig flot og elegant. Efterfølgende har hun givet udtryk for at den simpelthen var den bedste barselsgave hun havde fået. Jeg fortalte hende om hjemmesiden thatsmine.com og at der var så meget lækkert til en lille ny og op til de 3 år, og at hun skulle gå ind og se hvad de havde. Hun har siden hen fortalt mig at hun har købt mange ting derinde som bare er så pænt og af god kvalitet – og at det ikke er sidste gang hun køber noget derinde. Altid dejligt når ens gave falder i god jord.