Hvad skal være dit sidste skoledag kostume?

Ens sidste skoledag er jo en særlig anledning, så selvfølgelig skal man også vælge et specielt sidste skoledag kostume.
Som regel tænker man på dette som den sidste skoledag i folkeskolen, og det er da også her, hvor de fleste stifter bekendtskab med det for første gang, hvor man skal finde på en morsom udklædning.
Som regel er det op til den enkelte at vælge, hvad man vil have på, hvor der ikke er et tema, så længe man bare ikke er blufærdig eller provokerer for meget.
Man skal også lige have in mente, at nogle tror, at sidste skoledag er sidste gang, man er på skolen, men det er bare den dag, hvor man har sidste almindelige undervisningsdag, hvor man stadig skal møde på skolen til eksaminer.
Sidste skoledag er så i nyere tid blevet omdannet til en festdag, hvor skolens ældste elever så får lov til at gå mere eller mindre amok og lave noget sjov for dem selv og de yngre elever.

Sidste skoledag kostume må gerne afspejle noget bestemt

Men dette kostume til sidste skoledag kan også være i forbindelse med brug til gymnasiet, handelsskolen eller nogle andre skoler, hvor man stadig er relativt ung.
Her er det blevet moderne, at man finder et tema, om alle så skal klædes ud som det samme, eller man finder er overordnet tema, hvor man så kan klæde sig ud efter dette tema.
Man kan lave kostumet selv, eller man kan købe det eller få andre til at lave det for en.
Nogle gange er det en kombination af disse ting, hvor man køber noget af det, mens man selv tilføjer noget, og man får andre til at lave noget mere til det.
Tit ser man også, at folk går i genbrugsbutikker, hvor de kan købe billigt tøj, som de bruger til et kostume, men det sjoveste er nu bestemt, hvis man kan købe et helstøbt kostume, hvor man har det hele samlet med det samme, så man ikke skal forskellige steder hen og spørge flere folk, før man ender med at have det rette kostume.