Lilla penisring

Nogen gange er det sjovt at lege med diverse sex legetøj, og andre gange er det bare en nødvendighed for at ens sexliv ikke går i stå, eller i det hele taget kan fungere. Her er jeg også nød til at sige, at jo ældre man bliver, jo mere er det nok også en nødvendighed. Hvis man går ind på uniqueplay.dk vil man finde en spændende side, med rigtig mange sjove, spændende ting og hjælpemidler. Unique Play har rigtig mange ting hvis man er til det man kalder BDSM og BDSM univers – man kan så at sige at det er det rene slaraffenland, hvis man er til den slags sexlege.

Penisringe er et velkendt redskab, hvis penis enten er så stor at den har svært ved at holde blodtrykket ved lige, og derfor ikke lige kan fuldføre akten – men med alderen er en penisring også med til at holde blodtrykket ved lige, og her kommer det ikke lige an på størrelsen af penis. Nu ved jeg af erfaring, at der også findes penisringe med en vibrator indbygget – og den kan virkelig anbefales, da den giver nydelse til begge parter – desværre er der ikke så mange gamle mænd der kender til penisringe, men det kan de jo komme til.
Ud over at penisringe findes med og uden vibrator og i flere forskellige farver, så findes der flere størrelser penisringe alt efter tykkelsen af den penis som penisringen skal sidde på. Det er da en genial opfindelse, og når nu at både penis og sex er mandens foretrukne emne – så skal penis også virke når penis skal præstere. Ud over at der findes penis med vibrator så findes den også med en lille tap på, hvor der også er vibrationer i, og den foretrækker kvinderne nok mere end den almindelige uden tap – om den så er lilla eller gul, gør knapt så meget, da det er virkningen man går efter, både for manden og kvinden. Så kan jeg hilse at sige, at det er altid godt at have en ekstra liggende i tilfælde af at den ene knækker.