Skatteret og god advokat

Jeg ved ikke hvor mange mennesker i den Danske befolkning der er eksperter i skatteret, med mindre de selv arbejder med det – enten på skatteforvaltningen eller som advokat med skatteret som speciale. Jeg har i hvert fald ikke forstand på den slags. Så da jeg skulle starte en virksomhed op, havde jeg virkelig brug for nogen der bare vidste de ting, og som kunne klæde mig på i forhold til min kommende virksomhed og de skatteregler der gælder som virksomheds indehaver. I denne forbindelse kom jeg i kontakt med vqa.dk nogle super dygtige og empatiske advokater der bare vidste hvad de talte om. Jeg fik bestilt et personligt gratis rådgivningsmøde, og det skulle vise sig, at det sparede mig for rigtig mange penge og frustrationer.

Skattelovgivningen og skat for virksomheder

Jeg søgte på skat advokat og blev meget tiltrukket af deres hjemmeside, så derfor var det dem jeg valgte til min opgave. Det viste sig at der var mange ting som jeg ikke drømte om at jeg skulle have styr på i forbindelsen med min opstart af egen virksomhed, og jeg er lykkelig over at jeg havde Christian til at rådgive og vejlede mig, og ikke mindst forklare mig de forskellige love jeg skulle vide noget om. Jeg har aldrig fortrudt, at jeg valgte at tage en advokat ind over i min opstarts fase med virksomheden, og jeg trækker da også i ny og næ på Christian, hvis der dukker noget op jeg er i tvivl om, så er jeg altid på den sikre side.