Solceller og solcelleanlæg

Solceller frem for jordvarme – det er ikke bare billigere, men også meget nemmere at installere. Om det er bedre at foretrække solceller frem for jordvarme, skal være mig usagt, men for mig var det bare vigtigt at jeg fik en mere miljø rigtig opvarmningsform, og jeg valgte solceller frem for jordvarmen, fordi jeg ikke ville have gravet hele min have op. Her var det nemmere at sætte de her sorte plader op på mit tag. Jeg syntes da også at det er godt at man kan udnytte solens varme og omsætte den til energi der kan opvarme ens bolig og vand, så for mig var Solceller min løsning, da oliefyret skulle udskiftes.
Der findes selvfølgelig mange forskellige udbydere der sælger solceller og solcelleanlæg, jeg forsøgte selvfølgelig også at finde en billig løsning for mig, da jeg stod for at skulle have solceller på taget. Jeg var på nettet og fandt nogle billige solceller og billige solcelleanlæg, og udbyderen var yderst behjælpelig med at give mig så meget råd og vejledning, og samtidig gav mig en god pris på at få det hele installeret.
Jeg vidste ikke hvor lang tid der ville gå før jeg havde fået mit nye solcelleanlæg op at køre, men det gik faktisk ret hurtigt og smertefrit – for i løbet af et par dage var det hele på plads, og jeg havde igen både varme og varmt vand i huset. Nu kan jeg så også kalde mig klima tosse, for jeg har også gjort noget godt for vores klima og miljø. Jeg må dog lige indrømme at jeg lige skulle vænne mig til solcellerne og de sorte plader på taget, men det tog ikke så lang tid, og nu gør de mig ikke noget. Mine naboer har også haft spurgt ind til hvad det har kostet mig, da de også gerne ville have det samme. Så det tager nok ikke så lang tid, så har hele vejen fået solceller og solcelleanlæg installeret hos dem, og så ser det hele lidt mere ens ud igen.