Stilfulde by støvletter

En tur i byen, men veninderne, og hvad skal man dog finde på at tage på af tøj og sko. Nu var vejret dejligt og byen var stille efter en larmende dag, så vi fandt et sted i byen hvor vi kunne få lidt at drikke mens vi sad udenfor, så det var bestilt, og det var der vi skulle starte.

Så ud fra det tog jeg en lang nededel og en lang ærmet bluse på, en par lange sorte leggings, da jeg var sikker på at aftenen kunne blive kølig. Så manglede jeg bare lige at finde mine nye støvletter frem med de høje stiletter og romersk stil frem, for de skulle luftes i dag.

Tøserne var helt vilde med mine støvletter, hvilket jeg godt kunne forstå, for jeg var jo også selv helt vilde med dem, men blev da glad for at de også syntes det.
Jeg var glad for at vi ikke skulle rende alt for meget rundt, for det var nye støvletter, og det at rende rundt i byen med nye støvletter kan godt gøre rundt i starten.