Toner og tæpperens

Det er dejligt at have et tæppe på sit gulv, det luner om fødderne, og tager en del rum støj væk – altså er der fordele ved at have tæppe på gulvet. Men desværre er det så også sådan at ens tæpper skal gøres rene efter et stykke tid, og så kan det jo også ske at man spilder noget som man bare ikke lige kan få af sit tæppe med en klud.

Jeg bruger gerne en tæpperenser en gang om året, for at tage det snavs som en støvsuger ikke lige kan få med – og bagefter så står det som nyt og stuen dufter frisk og ren. Tidligere havde jeg en støvsuger der kunne gøre det – nu har jeg en tæppe renser.

Så skete det uheldige en dag, jeg spildte noget af den sorte og blå farve fra mine blækpatroner på tæppet, og det er bare ikke lige sådan at få af – det var lidt sværere med den sorte farve, men det lykkedes til sidst. Nu har jeg lært at man ikke skifter blækpatroner uden at der ligger noget under printeren.